Uw wensen, onze mogelijkheden

Het is zeer vervelend, als u te maken krijgt met inbraak, wateroverlast of zelfs brandschade!

Door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels bekend met alle vormen van schadeherstel. Wij maken afspraken met uw verzekeraar om de gevolg- en vervolgschade vast te stellen en wat er hersteld moet worden. De kosten hiervan  stemmen we af in overleg met uw verzekering. Assurantie tussenkantoren van alle grote maatschappijen weten ons inmiddels te vinden.

Uiteraard houden wij rekening met alle bijkomende werkzaamheden zoals meubelopslag en afvalverwijdering. Voor u is immers alle werk niet volgens planning.

Alle herstel werken en vervanging van materialen kunnen bij ons worden ondergebracht, zo zijn hier onze diensten verder uitgebreid met interieurstoffering zoals gordijnen en vloerafwerking. Tot aan nieuwe puien vervaardigd in onze vaste timmerfabriek.

Over de kosten en rekeningen mogen geen misverstanden bestaan, wellicht bent u zelf in de gelegenheid om aanvullende werkzaamheden op te dragen? Of heeft u überhaupt al andere wensen voor uw woning.

Uw wensen, onze mogelijkheden. Wilt u weten hoe deze mogelijkheden aansluiten bij uw wensen? Neemt u dan contact op voor een oriënterend gesprek of een offerte.

 

herstelwerkzaamheden nodig?